Vad behöver ditt företag för att växa?

Ett bollplank, nya teorier och idéer, ett större nätverk eller kanske en ledande hand? Vad du än söker har vi affärsrådgivare som kan hjälpa dig på din tillväxtresa. Välkommen att boka ett möte!

Läs mer
Växt ditt företag!
Boka ett möte
Tillväxt Malmö erbjuder

Personlig och kvalificerad affärsutveckling för Malmöföretag med tillväxtambitioner

Sedan starten 2011 har vi hjälpt över 300 företag på deras tillväxtresa. Våra affärsutvecklare har lång erfarenhet av att både driva egna företag och att arbeta på höga positioner inom näringslivet. Hos oss får du ingen magisk formel, det är genom fokuserat arbete tillsammans med din affärsutvecklare som du tar dina kliv på tillväxttrappan.

Tillsammans kommer ni att ringa in och fokusera på de områden som kan skapa tillväxt i just ditt företag. Ibland går det rasande fort, ibland lite långsammare. Men oavsett ditt företags hastighet kommer vi att vara med dig på varje steg. Inte nog med detta, våra tjänster är dessutom helt kostnadsfria.

Vi arbetar med företag som har:
- sin bas i Malmö
- 1-50 anställda
- betalande kunder
- en vilja att växa

Ekonomi &
Lönsamhet

Kapital &
 Finansiering

Nätverk
& Kontakter

Marknadsföring
& Kommunikation

Organisation &
Ledarskap

Ökad försäljning

Undvika fällor

Nya perspektiv

Hållbarhet

Tillväxtstrategi

Nya perspektiv

- Bollplank
- Se verksamheten utifrån
- Coachning

Undvika fällor

- Lär från de som gått före
- Erfarenhet

Ökad försäljning

- Erbjudande
- Idealkunder
- Kundnytta

Organisation & Ledarskap

- Företagskultur
- HR
- Rekrytering

Marknadsföring & Kommunikation

- Varumärke
- Positionering
- Kanaler

Nätverk & Kontakter

- Malmö-entreprenörer
- Partners
- Investerare

Kapital & Finansiering

- Kapitalförsörjning
- Extern finansiering

Ekonomi & lönsamhet

- Budget
- Uppföljning och kontroll
- Nyckeltal

Tillväxtstrategi

- Tillväxtmål
- Skapa tillväxt
- Bevara tillväxt

Hållbarhet

- FNs Globala mål
- Jämställdhet
- Mångfald

Alla entreprenörer är olika

Är du vass på försäljning men tycker det är svårare med ledarskap? Har du lätt för att skapa nätverk men svårare att hitta rätt kanaler för din marknadsföring? Hos oss kan du få hjälp med de områden som just nu behöver stöttning i.

Läs mer om de olika områdena i hjulet.

Hur vill du arbeta?

Alla företagare är olika och arbetar på olika sätt. Hos oss får du möjlighet till den hjälp just du behöver oavsett om det handlar om ett enstaka möte för att diskutera ett specifikt problem eller ett långsiktigt arbete med en tillväxtplan.
Vilket sätt passar dig bäst?

Kompetens och erfarenhet

Som tillväxtföretag tar du del av den kunskap och know-how som vi på Tillväxt Malmö samlat på oss genom att ha arbetat med över 300 tillväxtföretag – kunskap och erfarenheter som hjälper dig och ditt företag att växa.

Kunskapsfyllda och inspirerande möten

Ta lärdom av andra intressanta entreprenörer och experter på våra event. Du bjuds regelbundet in till samtal, seminarier och mingel för att inspireras och ta del av kunskap för att utveckla dig i ditt entreprenörskap.

Expertis från partners och investerare

Som tillväxtföretag får du möjlighet att ta del av expertis från vårt nätverk av samarbetspartners och investerare som frikostigt delar med sig av sin kunskap och tid.

Stort nätverk

Ibland är en bra affär bara en kontakt bort. Som tillväxtföretag får du tillgång till vårt stora kontaktnät av entreprenörer och företag som byggts upp genom åren.

REFERENSCASE

Så säger våra tillväxtföretag

Här kan du ta del av berättelser från några tillväxtföretag som vi har arbetat tillsammans med.

Hagtorn Fastighetsservice
Det är värdefullt att få någon annans synpunkter på viktiga frågor. Tillväxt Malmö sitter dessutom på ett otroligt nätverk som de är generösa att dela med sig av.
ROI Rekrytering
Möjligheten att summera och få bekräftelse på att vi var på rätt spår gav oss förnyade krafter till att fortsätta. Ofta gick vi från mötet och kände, bra - nu kör vi!
Shamiat Restaurang
Jag bestämde mig för att vara med i Tillväxt Malmös acceleratorprogram för att få hjälp att växa mitt företag. Inom kort startar jag min tredje restaurang.
Säkerhetssystem
Med hjälp av olika teorier har vi lärt oss att bryta ner våra mål till konkreta siffror på hur många kunder vi behöver kontakta för att nå dit vi vill.

TILLVÄXTFÖRETAG

Ett axplock av företag vi samarbetar med

Vi har sedan starten hjälpt hundratals företag på sin tillväxtresa. Nedan ser du några av företagen vi samarbetar med.

VÅRT TEAM

Tillsammans skapar vi tillväxt

Våra affärsrådgivare har lång erfarenhet av företagsvärlden och näringslivet. Med bakgrund inom många olika positioner och chefsroller har de stor kunskap om organisationer, utveckling och hur man skapar förutsättningar för ökad tillväxt.

Ta del av våra nyheter: