Eva, Maria och Gosia driver städbolaget Davego

Vi är glada att välkomna Davego till Axxa Malmö, vår accelerator. Davego är ett städbolag som drivs av Eva, Maria och Gosia. Tre starka entreprenörer med olika bakgrund, alla med lång erfarenhet inom städ- och servicebranschen.

Davego ska göra skillnad

Företaget startades för snart ett år sedan, med målet att bli den i särklass bästa leverantören i Skåne. Bäst både vad gäller att förenkla kundernas vardag och att vara den bästa arbetsgivaren. Vi träffar de tre kvinnorna bakom Davego på deras kontor i centrala Malmö, där de berättar om vad företaget står för.– Vi vill att vår personal ska känna stolthet och glädje för det vi gör. Vi behövs för att folk ska få ihop sin vardag, menar Maria som ansvarar för försäljningen.Det märks tydligt att Eva, Maria och Gosia är just det: genuint stolta och glada över Davego. De lägger stor vikt vid personalen och beskriver företaget inte bara som en arbetsgivare, utan också som en "samhällsgivare".– Många av våra medarbetare har utländsk härkomst. De behöver ofta hjälp med frågor som rör det svenska samhället i stort: som att hitta rätt kontakter, eller få hjälp med diverse vardagsproblem. Vi hjälper gärna till med olika samhällsfrågor, och är stolta över att öppna dörren både till det svenska samhället och till arbetslivet, säger Davegos VD Maria.

Viktigt att värna om personalen

Davego ska vara en arbetsgivare som man gärna stannar kvar hos länge. En viktig prioriteringsfråga är att låta befintlig personal utvecklas, växa och få möjlighet till nya befattningar istället för att rekrytera externt.– För oss är personalen lika viktig som kunderna. Vi vill att de trivs hos oss och de ska ha bra lön och bra villkor, Säger Gosia som är personalansvarig på Davego.Hos Davego ska medarbetarna känna sig delaktiga i ett större sammanhang, och på så vis ta ett större ansvar och leverera efter bästa förmåga. För att nå bästa möjliga resultat är allas arbetsuppgifter lika viktiga!Som medverkande i Axxa Malmö hoppas Eva, Maria och Gosia få hjälp med att utveckla en tillväxtplan, som leder till att Davego växer och kan välkomna såväl nya kunder som medarbetare.

Vi på Tillväxt Malmö välkomnar Davego till Axxa Malmö - vi ser fram emot ett händelserikt år tillsammans med er!

No items found.
Filtrera:
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Ta del av våra nyheter: