Maxa Malmö auditions är igång! Efter tre auditionstillfällen har juryn valt ut femton företag till finalen. Företagen som träffar investerare på Maxa Malmö final den 13 april är: Gram, Organic Makers, PinMeTo, Lokstallarna Studios, Simfröken, FlyBy Events, Passionice, Gavelinwine,Inkontinensbutiken, Ebbekids, Bruns Product, Min Terapi, Protein.se, Flexeats samt Söder Entertainment.

Rowan Drury från företaget Gram tillsammans med Maxa Malmö jury

- Gemensamt för alla företagen som går vidare till finalen är att de löser problem eller tillgodoser behov. Samt att de är tydliga med att beskriva utmaningen och hur de löser den. Svårare är det inte! säger Jan-Erik Bengtsson, affärsutvecklare och juryns ordförande.

Maxa Malmö projektledaren och affärsutvecklaren Petra Lundberg uppmanar fler företag att söka.

- Ännu finns det möjlighet att söka till Maxa Malmö. Vi har fått kontakt med många fantastiska företag redan men tror att det finns fler därute som skulle kunna ha stor nytta av det nätverk och möjligheter som Maxa Malmö erbjuder. Därför rekommenderar jag alla malmöföretagare med upp till 30 anställda som behöver kapitaltillskott, mentorskap eller nya affärskontakter att söka!

Sista ansökningsdagen är den 19 februari. Välkommen med din ansökan! Har du några frågor? Hör av dig till Maxa Malmö projektledaren och affärsutvecklaren Petra Lundgren på petra.lundgren@tillvaxtmalmo.se eller 0708-50 59 47. Välkommen med din ansökan!

No items found.
Filtrera:
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Ta del av våra nyheter: