Maxa Malmö

Företag pitchar inför Maxa Malmö-jury

Idag höll vi årets första audition till Maxa Malmö 2018!

January 10, 2018

De som söker till Maxa Malmö för att speeddejta en investerare måste först pitcha sin affärsidé inför en jury. Idag höll vi årets första audition till Maxa Malmö. Fyra företag presenterade sina affärsidéer varav två gick vidare till finalen för att träffa investerare den 13 april. Dessa företag är Flexeats samt Söder Entertainment. Grattis!

Flexeats och grundaren Jonathan Burns var först ut för att pitcha för juryn

Dagens jury bestod av 2 externa experter: Micael Karlsson från Delphi och Göran Hydbom från Modern Management Network samt Tillväxt Malmös tre affärsutvecklare Petra Lundgren, Jan-Erik Bengtsson och Peter Öhrbom.Alla företagare som går vidare till finalen kommer att tränas och coachas för att deras presentation inför investerare ska bli så professionell som möjligt.

Vi välkomnar fler företag att söka till Maxa Malmö. I vårt nätverk har vi ett femtontal investerare som vill bidra med sin erfarenhet, tid och pengar för att fler företag i Malmö ska växa. Maxa Malmö är ett tillfälle för Malmöföretag att knyta värdefulla affärskontakter och göra affärer som kan förändra företagets framtid. Ta chansen du också! - uppmanar Petra Lundgren, affärsutvecklare och Maxa Malmö projektledare.

Är du sugen på att söka till Maxa Malmö? Nu är det dags – urvalsprocessen sker löpande, så skicka din ansökan redan idag. Sista ansökningsdagen är den 16 februari. Är du osäker om Maxa Malmö är något för dig? Kika gärna på vår hemsida för att läsa om några exempel på tidigare deltagare i Maxa Malmö. Vill du läsa om hur det har gått på Maxa Malmö speed dates genom åren? Under fliken Maxa Malmö i siffror har vi samlat en massa fakta, statistik och inte minst bilder på hur det såg ut tidigare år. Välkommen med din ansökan!

No items found.
Filtrera:
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Ta del av våra nyheter: