Det gick inte att ta miste på glädjen som Angela Kingberg från Four Gardens upplevde när hon fick beskedet att hon gått vidare till final i årets Maxa Malmö 2.0.  – Det känns helt fantastiskt, berättar en strålande Angela. Det var både nervöst, spännande och roligt att presentera inför juryn. Jag fick väldigt bra feedback på mina idéer vilket är värdefullt.

Angela Kingberg från Four Gardens

Livsstilsboende med bekvämligheter för alla

Four Gardens inomhuspool

Angela Kingberg driver sedan i mars i år Four Gardens, vilket är det nya namnet för Victoria Parks servicekoncept efter övertagandet. Four Gardens är ett modernt livsstilsboende i Limhamn som tillhandahåller bekvämligheter såsom lounge, utomhuspool, biograf, tennisbana och vinkällare för sina boende. Två gånger om dagen bjuds det på fika och det finns alltid ett stort utbud av tidningar för den som vill slå sig ner för en lässtund i de gemensamma utrymmena. Utöver detta finns det även ett spa och en restaurang som är öppna för allmänheten.Fyra bostadsrättsföreningar med sammanlagt 325 bostadsrätter är kopplade till servicekonceptet.– Många tror att vi är ett boende för 55+ men det stämmer inte. En gång i tiden hade man en idé om att marknadsföra sig mot den målgruppen men det fick aldrig fäste, dock har det levt vidare i allmänhetens uppfattning. Idag har vi har boende i alla åldrar från 0 och uppåt.Angela, som själv är bosatt i livsstilsboendet, har en bakgrund som fastighetsmäklare och sedan tidigare erfarenhet av att driva företag. – Jag har drivit företag både som fastighetsmäklare och även en period inom mark och anläggning.

En sökning på nätet öppnade upp för Maxa Malmö

Det var genom en sökning på nätet som Angela hittade till Tillväxt Malmö och Maxa Malmö.– Jag surfade runt och letade efter tillväxthjälp och hittade på så sätt fram till information om Maxa Malmö. I samma veva fick jag tips från en bekant att söka till Maxa Malmö, vilket jag såklart gjorde. Förhoppningarna inför Maxa Malmö är stora och förutom kapital har Angela en önskan att få tillgång till guidning.Jag har många idéer och vill väldigt mycket. Det jag först och främst behöver hjälp med är att klargöra i vilken ände jag ska börja. Det är lätt att bara kasta sig ut och vilja börja med allt på en och samma gång men då kan det lätt bli fel. Istället vill jag  hitta essensen och starta där. Vi hälsar Angela välkommen till Maxa Malmö den 5 april!

No items found.
Filtrera:
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Ta del av våra nyheter: