Malmös kanske mest omtalade matprofil just nu, kocken och krögaren Titti Qvarnström, spår en ljus framtid för Malmö som entreprenörsstad – mycket tack vare mångfalden.

Att Titti Qvarnström har entreprenörskapet för sig är tydligt. Hon har tävlat i Kockarnas kamp på TV4, gett ut boken Malmö Cooking om matstaden Malmö och blev Sveriges första kvinnliga kock när hon tilldelades en Michelinstjärna för restaurangen Bloom In The Park i Pildammsparken 2015. Nu är hon i färd med att starta en ny restaurang i Malmö som hon kommer att driva i egen regi.

– Entreprenörskap är för mig lika med en nyfikenhet, oräddhet och en vilja att utvecklas och förbättras i kombination med handlingskraft, säger hon.

Med den rika mångfalden som finns i Malmö menar Titti att staden blir en särskilt bra arena för den som vill bygga och driva egna företag.

– Det är en bubblande stad, varken stor eller liten, och det har många fördelar. Här finns plats för mångfald samtidigt som staden är någorlunda överskådlig. Malmö har framtiden för sig – den resa och explosion vi har sett här i kultur och kreativitet bäddar även för fortsatt mångfald i företagandet, säger hon.

Kom och inspireras av Titti Qvarnströms entreprenörsresa i restaurangvärldens Malmö tisdag 17/10! Då bjuder Tillväxt Malmö in till frukostsamtal med Titti på Rådmansgatan 9. Hur gör hon för att kombinera det kreativa skapandet med affärstänket? Vart är restaurangbranschens Malmö på väg och hur tänker hon som företagare?

VÄLKOMMEN PÅ FRUKOSTSAMTAL MED TITTI

Datum: Tisdagen den 17/10

Frukost: 7.30 – 8.00

Samtal: 8.00 – 8.45Slut senast: 9.00

Plats: Tillväxt Malmö, Rådmansgatan 9

OSA: senast 9/10

No items found.
Filtrera:
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Ta del av våra nyheter: