Passionice

Med investeringen som kom via Maxa Malmö har vi för avsikt att bygga ett starkt varumärke inom konståkningskläder, men även för dansare och gymnaster.

Miljoninvestering till Passionice

I april 2018 var Passionice med i Maxa Malmö, där de träffa någraav Malmös vassaste investerare. De fick kontakt med Erik Andersson, som nu har investerat 2 miljoner i företaget. 

Malmöbolaget Passionice har specialiserat sig på design och svensk produktion av framförallt konståkningskläder. I en ljus ateljé bland färgsprakande tyger, paljetter och glitterstenar tillverkar de fantastiskt vackra klänningar och träningsdräkter. Passionice har funnits sedan 2012 och drivs av Christine wwLacoste och Maria Gavelin, som själv båda har varit aktiva i konståkningsvärlden. Företagets filosofi bygger på tre grundstenar: empowerment, hållbarhet och innovation.

Vi har för avsikt att bygga ett starkt varumärke inom konståkningskläder, men även för dansare och gymnaster. Våra kollektioner vill lyfta fram den kvinnliga atleten, som oavsett ålder, form eller storlek vill känna sig stärkt och ges bästa möjliga förutsättningar för att utvecklas inom sin sport.

Maxa Malmö – vägen mot en investering!

Passionice var ett av företagen som kom med i Maxa Malmö 2018. Under dagen hölls speed dates mellan Malmöföretagare och investerare, med förhoppningar om att parterna skulle finna varandra. Genom Maxa Malmö fick Passionice kontakt med investeraren Erik Andersson, som nu har investerat 2 miljoner kronor i företaget.

En investering som öppnar upp för nya möjligheter

Tack vare investeringen från Erik Andersson kommer Passionice ges möjlighet att köpa utrustning, tyger och tillbehör för att starta upp en småskalig fabrik med produktion av samtliga plagg i Malmö. Detta kommer även leda till jobb för talangfulla designers och sömmerskor i närområdet.

Jag älskar verkligen den starka attityden i varumärket! Det skall bli enormt kul att få vara med på denna resa med två energiknippen i form av Christine och Maria, säger Erik Andersson.

 

Passionice
Med investeringen som kom via Maxa Malmö har vi för avsikt att bygga ett starkt varumärke inom konståkningskläder, men även för dansare och gymnaster.

REFERENSCASE

Se fler case

Här kan du ta del av de framgångssagor vi har fått möjlighet att bidra till att förverkliga .

Enjay
Utan Maxa Malmö hade vi inte stått där vi är idag.
TheCar
Som ett resultat av Maxa Malmö fick vi på TheCar en investering av Dan Magnusson, vilket vi är väldigt stolta och glada över.
Driver du ett företag i tillväxt och behöver hjälp att växa?
Läs mer om Axxa
Ta del av våra nyheter: