Årets Tillväxtentreprenör

Årets Tillväxtentreprenör är Tillväxt Malmös årliga pris som delas ut till en Malmöentreprenör som bidragit till tillväxt under föregående år. Priset har instiftats för att hylla Malmös duktiga entreprenörer som bidrar till att skapa framåtanda i vår stad.

Årets Tillväxtentreprenör

Tack för era nomineringar!

Se vinnaren nedan!

Kriterier för nominering:

”Årets Tillväxtentreprenör är en person som genom sitt entreprenörskap bidragit till ett företags eller en organisations tillväxt. Bransch har ingen betydelse. Företaget skall ha haft mellan 5 - 100 anställda under 2019. Det är entreprenörskapet och förmågan att skapa tillväxt som räknas!"

Nomineringsperioden öppnar inom kort!

ÅRETS TILLVÄXTENTREPRENÖR 2020

Grattis Mathias Thulin - Årets Tillväxtentreprenör 2020

.

Daniel Melkersson
PinMeTo

Med en härlig energi och med naivitet som superkraft har denna entreprenör varit verksam som företagare inom olika branscher sedan 16-års ålder. Med en förmåga att paketera erbjudandet och med ett långsiktigt perspektiv har han de senaste fem åren varit en stor del i att få det företaget han nu verkar i att växa rejält. Entreprenören har siktet inställt på att skapa ett miljardbolag redan 2024. Detta skall göras genom att hjälpas åt och genom att alla i företaget delar framgång och motgång och det skall dessutom göras klädd i hoodie.

Vinnare - Mathias Thulin
Get Accept

Juryns motivering:
Med avstamp i julgrupper och övningskörningsskyltar för motorcyklar har entreprenören sedan 10 års ålder letat efter frustrationer och problem som behöver lösas. Med särskild smak för att skapa nytt och att bygga företaget via medarbetarskap, värdegrund och tydliga mervärden för kunderna har entreprenören starkt bidragit till att företaget han nu verkar i skördar stora framgångar.
Med bas i Malmö och med kompetens från Silicon Valley ser han inget stopp på hur stort och framgångsrikt företaget kan bli. Att produkten sedan har virala effekter och att man gärna uppträder i färger som liknar en testbild på TV gör inte saken sämre. 

Finalisten heter Mathias Thulin och finns till vardags på Get Accept i centrala Malmö.

Per Svensson
Croisette Real Estate Partner

Med en förkärlek för att utmana befintliga och mossiga arbetsmetoder i en etablerad och konkurrensutsatt bransch har entreprenören trots sin ungdom redan bevisat att det går att växa både snabbt och lönsamt.Detta genom att erbjuda goda råd och lönsamma affärer till sina kunder. Man ska bara göra det hela på ett lite annat sätt har vi hört honom säga flera gånger.Entreprenören bygger sin organisation sten för sten och gör sig redo för att fortsätta att växa under överskådlig tid framöver.  Vi har nog bara sett början på den resa som har påbörjats i Malmö och som nu sprider sig till andra städer och kompletteras med nya affärsområden. Genom sitt sätt att vara och genom sin envishet är entreprenören en stor inspiration för sin personal och för sina kunder. Han bidrar dagligen till företagets fortsatta framgångar. Stor seriositet kan mycket väl kombineras med ödmjukhet och en rosa kostym.

JURY

Juryn för Årets Tillväxtentreprenör 2020

Tillväxt Malmös affärsutvecklare Peter Öhrbom kommer som ordförande leda juryarbetet med att ta fram tre finalister bland de inkomna nomineringarna. Juryn för Årets Tillväxtentreprenör 2020 är sammansatt av personer med stor kunskap och erfarenhet av entreprenörskap i Malmö.

Peter Öhrbom
Juryordförande. Tillväxt Malmö
Peter Enberg
Investerare
Adele Kamel
Entreprenör
Dan Magnusson
VD Byggnadsfirman Otto Magnusson
Micael Nord
Näringslivsdirektör Malmö Stad
Karin Strandberg
Advokat och Partner Advokatbyrån Gulliksson
Charlotta Alegria Ursing
Entreprenör och grundare Ben's Common Ground
Känner du en entreprenör som gjort skillnad genom att skapa tillväxt?
Nominering stängd
Ta del av våra nyheter: