Affärsutveckling för tillväxt

Vad behöver du för att skapa tillväxt?
Ett bollplank, nya teorier och idéer eller ett större nätverk? Vi har affärsutvecklare som hjälper dig att uppnå dina mål.

Läs mer
Växt ditt företag!
Boka ett möte
Tillväxt Malmö erbjuder

Personlig och kvalificerad affärsutveckling för Malmöföretag med tillväxtambitioner

Väx med oss! Sedan starten 2011 har vi hjälpt över 300 företag med affärsutveckling för att skapa tillväxt i deras bolag. Hos oss får du ingen magisk formel, det är genom kontinuerligt arbete tillsammans med din affärsutvecklare som du tar dina kliv på tillväxttrappan. Med hjälp av en tillväxtanalys kommer du och din affärsutvecklare att ringa in och fokusera på de områden som kan skapa tillväxt i just ditt företag.

Ibland går det rasande fort, ibland lite långsammare. Men oavsett ditt företags hastighet kommer vi att vara med dig på varje steg. Inte nog med detta, våra tjänster är dessutom helt kostnadsfria.

Vi arbetar med företag som har:
- sin bas i Malmö
- 5-50 anställda
- betalande kunder
- en vilja att växa

Ekonomi &
Lönsamhet

Kapital &
 Finansiering

Nätverk
& Kontakter

Marknadsföring
& Kommunikation

Organisation &
Ledarskap

Ökad försäljning

Undvika fällor

Nya perspektiv

Hållbarhet

Tillväxtstrategi

Nya perspektiv

- Bollplank
- Se verksamheten utifrån
- Coachning

Undvika fällor

- Lär från de som gått före
- Erfarenhet

Ökad försäljning

- Erbjudande
- Idealkunder
- Kundnytta

Organisation & Ledarskap

- Företagskultur
- HR
- Rekrytering

Marknadsföring & Kommunikation

- Varumärke
- Positionering
- Kanaler

Nätverk & Kontakter

- Malmö-entreprenörer
- Partners
- Investerare

Kapital & Finansiering

- Kapitalförsörjning
- Extern finansiering

Ekonomi & lönsamhet

- Budget
- Uppföljning och kontroll
- Nyckeltal

Tillväxtstrategi

- Tillväxtmål
- Skapa tillväxt
- Bevara tillväxt

Hållbarhet

- FNs Globala mål
- Jämställdhet
- Mångfald

Affärsutveckling på dina villkor

Är du vass på försäljning men tycker det är svårare med ledarskap? Har du lätt för att skapa nätverk men svårare att hitta rätt kanaler för din marknadsföring? Hos oss kan du få hjälp med de områden som just du behöver stöttning i.

Läs mer om de olika områdena i hjulet.

Hur vill du arbeta?

Alla företagare är olika och arbetar på olika sätt. Hos oss får du den hjälp som just ditt företag behöver för att skapa tillväxt, oavsett om det handlar om ett enstaka möte för att diskutera ett specifikt problem eller ett långsiktigt arbete med en tillväxtplan. Vad passar dig bäst?

Kompetens och erfarenhet

Som tillväxtföretag tar du del av den kunskap och know-how som vi på Tillväxt Malmö samlat på oss genom att ha arbetat med över 300 tillväxtföretag – kunskap och erfarenheter som hjälper dig och ditt företag att växa.

Kunskapsfyllda och inspirerande möten

Ta lärdom av andra intressanta entreprenörer och experter på våra event. Du bjuds regelbundet in till samtal, seminarier och mingel för att inspireras och ta del av kunskap för att utveckla dig i ditt entreprenörskap.

Expertis från partners och investerare

Som tillväxtföretag får du möjlighet att ta del av expertis från vårt nätverk av samarbetspartners och investerare som frikostigt delar med sig av sin kunskap och tid.

Stort nätverk

Ibland är en bra affär bara en kontakt bort. Som tillväxtföretag får du tillgång till vårt stora kontaktnät av entreprenörer och företag som byggts upp genom åren.

REFERENSCASE

Så säger våra tillväxtföretag

Klicka på bilderna för att ta del av intervjuer och videon med några av våra tillväxtföretag.

Abisco
Vi är mer handlingskraftiga och har förbättrat vår leverans mot kunden. Det är ett mycket konkret resultat av vår affärsutveckling
Frank Valiant
Det är roligt att få ta sig tid att lyfta blicken, för i vanligt fall springer vi på väldigt fort och håller huvudet nere i det dagliga
SportAdmin
Inom idrotten är det givet med en tränare om man vill bli duktig inom sin sport. På samma sätt borde det vara givet med en tränare om man vill bli duktig inom företagande
Säkerhetssystem
Med hjälp av olika teorier har vi lärt oss att bryta ner våra mål till konkreta siffror på hur många kunder vi behöver kontakta för att nå dit vi vill.

TILLVÄXTFÖRETAG

Ett axplock av företag vi samarbetar med

Sedan starten har vi hjälpt hundratals företag på sin tillväxtresa. Nedan ser du några av företagen vi samarbetar med idag eller har samarbetat med tidigare.

VÅRT TEAM

Tillsammans skapar vi tillväxt

Våra affärsrådgivare har lång erfarenhet av företagsvärlden och näringslivet. Med bakgrund inom många olika positioner och chefsroller har de stor kunskap om organisationer, utveckling och hur man skapar förutsättningar för ökad tillväxt.

Ta del av våra nyheter: