Maxa chanserna för ditt företag!
ANSÖKan STÄNGD

Maxa Malmö – en plattform för lokalt tillväxtkapital

Årets ansökan är stängd.

Är du en entreprenör med bas i Malmö, redo att ta ditt företag till nästa nivå med hjälp av tillväxtkapital? Då är Maxa Malmö platsen för dig! Maxa Malmö är ett pitch-event skapat för att främja lokalt entreprenörskap och ge dig möjligheten att knyta kontakter med några av Malmös tyngsta investerare. Maxa Malmö genomförs den 14 juni.

Vad är Maxa Malmö?

Maxa Malmö är en plattform som sammanför entreprenörer och investerare med en gemensam målsättning: att stödja tillväxten av Malmös företag. Maxa Malmö erbjuder en unik möjlighet för ägare av lokala aktiebolag med betalande kunder att presentera sina företagsidéer för en panel av investerare från Malmöregionen.

Maxa Malmö genomförs den 14 juni

Hur fungerar det?

Anmäl dig: Ansök mellan den 1-30 april för att bli en del av Maxa Malmö.

Telefonmöte: Vi tar ett förstamöte på telefon för att lära känna varandra.

Audition: Utvalda företag kommer att delta på audition där de presenterar sin pitch inför en jury bestående av personal från Tillväxt Malmö och våra partners.

Workshop & seminarium: Tillsammans med de övriga deltagarna vässar du på din pitchteknik samt lyssnar på en investerare som berättar vad hen tycker är viktigt vid en investering.

Pitcha ditt företag: På eventdagen den 14 juni får du 15 minuter att övertyga vår panel av investerare om potentialen i ditt företag.

1:1 med investerare: Här har du chans att träffa de investerare du är särskilt intresserad av i enskilda möten.

Nätverka: Efter pitchningen får du möjlighet att nätverka med andra deltagare och investerare på det efterföljande minglet.

Uppföljning och utvärdering: Efter eventet följer vi upp för att se hur det har gått för dig och om det är något vi kan hjälpa dig med vidare.

Möt

Investerarna

Här presenteras investerarna i Maxa Malmö 2024

FAQ

Vanliga frågor & svar

Här kan du läsa vanliga frågor och svar om Maxa Malmö

Som ett resultat av Maxa Malmö fick vi på TheCar en investering av Dan Magnusson, vilket vi är väldigt stolta och glada över”
Maxa chanserna för ditt företag!
ANSÖKAN STÄNGD

REFERENSCASE

Så säger tidigare deltagare

Här kan du ta del av några berättelser från en del av de företag som tidigare har varit med på Maxa Malmö.

Enjay
Utan Maxa Malmö hade vi inte stått där vi är idag.
TheCar
Som ett resultat av Maxa Malmö fick vi på TheCar en investering av Dan Magnusson, vilket vi är väldigt stolta och glada över.

Maxa Malmö genom åren

Maxa Malmö 2014 - 2024

Sedan starten av Maxa Malmö 2014 har våra investerare tillsammans investerat över 90 miljoner kronor i deltagande Malmöföretag. Investeringssummorna har varierat från några hundratusen till flera miljoner vid enskilda tillfällen, men en gemensam nämnare för alla investeringar som görs genom Maxa Malmö är det personliga engagemanget från investerarna. Detta engagemang är en av de viktiga fördelarna med den starka lokal förankringen som Maxa Malmö bygger på.

Ta del av våra nyheter: