Marknadskoordinator till Tillväxt Malmö – vikariat

Vill du jobba med oss? Vi söker en marknadskoordinator som vill vara med och göra skillnad för Malmös företagsvärld. Är det du?

May 19, 2022

Trivs du i en kreativ roll med varierande uppgifter och eget ansvar? Då passar jobbet som marknadskoordinator på Tillväxt Malmö dig!

Jag, Therese, som har rollen idag ska gå på föräldraledighet i början på oktober och därför letar vi nu efter någon som vill ersätta och utveckla min roll under tiden.

Hur är det att jobba som marknadskoordinator på Tillväxt Malmö?

Jobbet som marknadskoordinator på Tillväxt Malmö innefattar allt från att sköta våra sociala mediekanaler till att vara med och planera samt genomföra mindre och större event. Du kommer att sköta en del administrativa uppgifter, såsom inbjudningar och eventregistreringar i Apsis, uppdatera hemsidan (Webflow) med bland annat intervjuer och artiklar samt ansvara för vårt månatliga nyhetsbrev. Du kommer även att arbeta med inflödet av nya företag till oss, exempelvis genom köpt annonsering.

Några av våra event, från toppen höger - samtal med Carolina Faxe, Maxa Malmö, Årets Tillväxtentreprenörer 2021 och företagsmingel - Oktoberfest

Bra egenskaper som marknadskoordinator

Jag själv är mer generalist än specialist, och ser till att lösa det mesta. Det är en av de saker som är rolig i rollen som marknadskoordinator på Tillväxt Malmö. Stöter jag på en uppgift som jag inte riktigt behärskar får jag möjlighet att lära mig något nytt – så det är viktigt att du som söker jobbet inte räds nya uppgifter utan känner dig bekväm med att leta fram svar på dina utmaningar om det skulle behövas.  

Det är en fördel om du har erfarenheter från eventplanering sedan tidigare och är strukturerad, ordningsam och serviceminded. Vi tycker också att det är bra om du är en snabb och van skribent eftersom det är en relativt stor del av jobbet.

När det kommer till marknadsföringen och sociala medier får du gärna vara kreativ med en vilja att testa nya saker. Du kommer att få tre trevliga kollegor som ställer upp på det mesta framför kameran, se exempel här: Tillväxt Malmös julfilm 2021

Vilka är Tillväxt Malmö?

Affärsutvecklarna Peter Öhrbom, Petra Lundgren och Jan-Erik Bengtsson

Tillväxt Malmö är en del av den privata stiftelsen Uppstart Malmö och drivs med stöd från Malmö stad. Vi erbjuder affärsutveckling till Malmöföretag som har mellan 5-50 anställda och vill växa sina företag. Tillväxt Malmös syfte är att hjälpa till att skapa fler arbetstillfällen i Malmö så att fler har ett arbete att gå till, vilket vi tror bidrar till en bättre stad.

Teamet består av tre affärsutvecklare, Jan-Erik, Petra och Peter och en marknadskoordinator (du?). I och med vår lilla storlek får man vara beredd att hugga i där det behövs, vi hjälps åt helt enkelt. Vi hoppas du har ett intresse för företagande och att skapa tillväxt med oss.

Välkommen med din ansökan idag!

Ansökan

Vi hanterar ansökningar och genomför intervjuer löpande, men vi önskar allra senast ha din ansökan tillhanda 19 juni 2022. Skicka därför gärna din ansökan så snart som möjligt. Du ansöker genom ansökningsportalen HÄR - klicka på ”Sök tjänst” och bifoga ditt CV och personliga brev.

Tillträde och varaktighet

Vi hoppas att du kan ansluta till oss i mitten på september, och vikariatet är estimerat till cirka ett år.

No items found.
Filtrera:
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Ta del av våra nyheter: