Nyheter

Experten på linjen - 1:1 samtal med en expert

Tillväxt Malmö samlar experter för kostnadsfri stöd och rådgivning till Malmöföretag i kris. Ring in för 1:1 samtal med investerare, jurist, ekonom eller HR-konsult.

May 12, 2020

Experten på linjen – 1:1 samtal med investerare, jurist, ekonom eller HR-konsult

Tillväxt Malmö kraftsamlar i Coronatider och anordnar ”Experten på linjen” den 26 maj kl. 10.00 – 12.00 tillsammans med våra investerare och partners för att stötta och ge råd till Malmöföretag som drabbats av Coronapandemin.

Behöver du någon att diskutera likviditet, krispaket, ledarstöd och juridiska frågor med? Eller vill du diskutera dina utmaningar med en erfaren företagsledare/entreprenör? Ta då chansen att helt kostnadsfritt prata med en av våra experter för personlig rådgivning.

Vilka företag kan ringa in?

·        Små- och medelstora företag (från en medarbetare och uppåt)

·        Verksamhet i Malmö

 

Hur går det till?

Samtalen varar i 15 minuter och sker antingen via telefon eller Skype. Vill du samtala över Skype? Var redo med ditt Skypenamn när du ringer. Du väljer vilken typ av expert du vill tala med, dock inte specifik person. Tillväxt Malmö kommer sedan att matcha dig med tillgänglig expert inom det valda området: investerare, juridik, ekonomi eller HR.

OBS! Investerarna deltar i sin roll som erfarna företagsledare/entreprenörer med stor erfarenhet av att driva företag. Samtal med investerare ska vara rådgivande – inte för att söka finansiering.


Du kan delta på två sätt.

1.      Du ringer in live på dagen till ett av följande tel.nr:

0708-50 59 47

0709-74 35 19

0730-23 24 89

Telefonslussarna öppnar kl. 9.45 tisdag den 26 maj.

2.      Vill du säkerställa att du får en tid? Anmäl ditt intresse i förväg, via länken nedan, så får du en tid tilldelad. Sista anmälningsdag för förbokad tid är den 24 maj.

Anmäl dig för tidsbokning här

Våra experter:

No items found.
Filtrera:
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Ta del av våra nyheter: