Referenscase

Här kan du ta del av några berättelser från tillväxtföretag som är eller har varit med i acceleratorn Axxa eller varit med på Speed Daten på Maxa Malmö

REFERENSCASE

Så säger våra Axxa-företag

Här kan du ta del av några berättelser från en del av de tillväxtföretag som är eller har varit med i acceleratorn Axxa.

Hagtorn Fastighetsservice
Det är värdefullt att få någon annans synpunkter på viktiga frågor. Tillväxt Malmö sitter dessutom på ett otroligt nätverk som de är generösa att dela med sig av.
ROI Rekrytering
Möjligheten att summera och få bekräftelse på att vi var på rätt spår gav oss förnyade krafter till att fortsätta. Ofta gick vi från mötet och kände, bra - nu kör vi!
Shamiat Restaurang
Jag bestämde mig för att vara med i Tillväxt Malmös acceleratorprogram för att få hjälp att växa mitt företag. Inom kort startar jag min tredje restaurang.
Säkerhetssystem
Med hjälp av olika teorier har vi lärt oss att bryta ner våra mål till konkreta siffror på hur många kunder vi behöver kontakta för att nå dit vi vill.

REFERENSCASE

Så säger våra Maxa-företag.

Här kan du ta del av några berättelser från en del av de företag som tidigare har varit med på Speed Daten på Maxa Malmö.

Enjay
Utan Maxa Malmö hade vi inte stått där vi är idag.
KidsDremStore.se
Alla kändes på hugget och ivriga att hitta nya samarbeten och kontakter.
Passionice
Med investeringen som kom via Maxa Malmö har vi för avsikt att bygga ett starkt varumärke inom konståkningskläder, men även för dansare och gymnaster.
TheCar
Som ett resultat av Maxa Malmö fick vi på TheCar en investering av Dan Magnusson, vilket vi är väldigt stolta och glada över.

TILLVÄXTFÖRETAG

Ett axplock av företag vi samarbetar med

Vi har sedan start hjälpt hundratals företag i tillväxt. Nedan ser du några av företagen vi samarbetar med.

Ta del av våra nyheter: