Nyheter

Säg hej till våra nya tillväxtföretag!

Atom Agency, Augusta Glass och Studio Midhall är tre av våra senaste tillskott i tillväxtfamiljen som vi kommer att arbeta med under det kommande året - välkomna!

May 8, 2024

Vi är väldigt glada över att välkomna tre nya företag som vi ska arbeta tillsammans med under det kommande året för att skapa utveckling och tillväxt.

Atom Agency

Peter, Daniel och Sarah

Atom Agency är en fullservicebyrå med digitala superkrafter. Hos dem får du hjälp med allt från strategi och ny hemsida till marknadsföring i sociala medier och grafisk profil. Som en notis kan vi berätta att Atom Agency kom in som tillväxtföretag efter det att vi kontaktat dem för att bygga vår nya hemsida som blir klar under våren.

Daniel Herstedt och Sarah Liljestrand kommer att bland annat fokusera på kundstruktur och att identifiera attraktiva erbjudanden tillsammans med Peter Öhrbom för att skapa tillväxt.

Augusta Glass

Niels och Monika

Fantastiskt god glass är vad du får när du sätter foten innanför en av Augustas glassbutiker i Malmö och Höllviken. Utöver försäljning över disk fixar de även event i sin butik i Limhamn där man får göra egen glass, perfekt för barnkalas.

Niels Chemnitz, Henrik Fehrn och Thomas Nielsen kommer att under det kommande året arbeta med Monika Dey för att växa sin verksamhet och ge ännu fler möjlighet att smaka deras goda glass.

Studio Midhall

Aaron, Elon och Peter

Studio Midhall har tagit fram ett brädspel med finansiering via Kickstarter. Spelet är i fantasygenren där ett flertal spelare går samman som jägare för att jaga den spelare som intar rollen som Beast. Aron Midhall, Elon Midhall och Assar Pettersson kommer tillsammans med Peter Öhrbom att arbeta fram en tillväxtplan under det kommande året.

No items found.
Filtrera:
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Ta del av våra nyheter: