Nyheter

Säg hej till... Vikarierande marknadskoordinator Rebecca!

I september välkomnade vår marknadskoordinator Therese en ny familjemedlem till världen. Här följer en intervju med vikarierande marknadskoordinator Rebecca!

October 18, 2022
Säg hej till…. Vår nya marknadskoordinator! Rebecca Lundberg har nu påbörjat sitt vikariat hos oss som kommer pågå under tiden Therese är föräldraledig. 

Hej Rebecca! Vill du börja med att berätta lite om dig själv? 

Mitt 33-åriga liv startade på Öland, sedan dess har jag hunnit bo både i Småland, England och nu i Malmö sedan flera år tillbaka - i denna härliga stad har jag verkligen hittat hem! På fritiden tycker jag om att resa, upptäcka Skåneleden och spendera tid med nära och kära.

Vad har du gjort tidigare?

Jag har från början en bakgrund inom järnvägen, men 2020 började jag studera på Yrkeshögskolan i Malmö och tog i våras examen från Service Manager-utbildningen. Här studerade jag bland annat marknadsföring, projektledning och ledarskap, och hade förmånen att ha praktik på två PR-byråer. Under studietiden började jag arbeta som social media manager på Malmö Citysamverkan och därför känns det extra roligt att nu fortsätta arbeta med Malmös näringsliv på min nya arbetsplats. 

Vad ser du mest fram emot med ditt arbete på Tillväxt Malmö? 

Att vikariera för Therese är stora skor att försöka fylla, så därför ser jag fram emot att utvecklas i rollen och lära mig så mycket som det bara går under det här året! Jag är en riktig språkentusiast som älskar att skriva och därav känns det extra kul att ta mig an alla nyhetsbrev och sociala medier-inlägg. Men framför allt ser jag såklart fram emot att komma ut och träffa alla inspirerande entreprenörer som finns i vårt Malmö!

Vill du komma i kontakt med Rebecca?

Rebecca Lundberg på Linkedin

rebecca.lundberg@tillvaxtmalmo.se

No items found.
Filtrera:
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Ta del av våra nyheter: