Nyheter

Välkommen till Tillväxt Malmö, Monika Dey!

Lagom till höstens alla spännande aktiviteter säger vi varmt välkommen till vår nya affärsutvecklare Monika Dey!

September 12, 2023
Denna vecka hade vi den stora glädjen att välkomna vårt senaste tillskott till vår egna tillväxtfamilj, nämligen vår nya affärsutvecklare Monika Dey! Vi passade på att ta en intervju med vår nya kollega.

Hej Monika och välkommen till oss! Vill du börja med att berätta lite om dig själv? 

Jag är en driven entreprenör i grunden som är uppvuxen i vårt fantastiska Malmö. Kommer från en företagsam familj och har sedan barnsben fått mitt intresse för affärer från framför allt min far. Redan som 11-åring sålde jag hemmabryggd coca-cola på gården för 5 kr så affärsandan sitter i ryggmärgen.

Förutom företagande gillar jag meditation, självutveckling, musik, upptäcka världen, umgås med familj/vänner och njuta av nuet. Lite otippat om mig är att jag även varit DJ i mina yngre dagar och startade event runt om i Sverige.

Vad har du gjort tidigare? 

Jag har studerat till civilekonom på Högskolan i Kristianstad och även en tvåårig YH-utbildning inom affärsutveckling. Därefter har jag arbetat inom rekrytering och bankväsendet fram tills jag startade fysisk butik som sedan ledde till e-handel. E-handeln växte till sig ganska snabbt och vi dubblade vår omsättning för varje år sedan start.

E-handelsresan har varit ”learning by doing” och innefattar logistik, digital marknadsföring, det digitala ekosystemet och automatisering för effektivisering av affärsprocesser. I övrigt är jag är med i diverse projekt som t.ex. advisory board i rad olika bolag, föreläser på IHM Business School inom kurser e-handel/digitalförsäljning och är e-handelskonsult.

Vad ser du mest fram emot med ditt arbete på Tillväxt Malmö? 

Att få träffa alla underbara Malmöföretagare och hjälpa dem under deras tillväxtresa för att i sin tur skapa fler jobbtillfällen i Malmö. Därtill att få ett utbyte av kunskap, erfarenheter och hjälpa företagare att digitalisera sina affärsprocesser för ökad effektivitet. Utöver det ser jag fram emot att vara ett bollplank till företagare som är i en tillväxtfas och utmana dem till att tänka utanför boxen. Jag har själv varit där en gång i tiden och vet att det är guld värt.

No items found.
Filtrera:
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Ta del av våra nyheter: