Nyheter

Våra två nya affärsutvecklare är på plats!

Vi välkomnar våra nya affärsutvecklare Åsa Krug och Petra Lundgren till Tillväxt Malmö!

October 5, 2017
Åsa Krug och Petra Lundgren

Åsa Krug och Petra Lundgren heter Tillväxt Malmös nya affärsutvecklare, som båda började nu i oktober.

Åsa kommer framförallt att arbeta med Highway to Business, som är ett treårigt projekt med syfte att identifiera och hjälpa igång nyanlända entreprenörer. Projektet är ett samarbete mellan Malmö stad, Arbetsförmedlingen, Almi och Tillväxt Malmö med målet att starta minst 15 företag. Åsa kommer närmast från en tjänst på Radix Kompetens och har tidigare entreprenörserfarenhet. I många år arbetade Åsa utomlands, framförallt på IKEA, och hon har lång erfarenhet av destinationsutveckling, försäljning och marknadsföring.

Petra efterträder Christina Chukman och är civilekonom från Lunds universitet. Petra har bl a varit marknadschef på Hoya och Doro, men har de senaste åren drivit egen konsultverksamhet med inriktning mot handel. Petra har bred erfarenhet inom framförallt marknadsföring, försäljning och verksamhetsutveckling.

Båda gläder sig mycket åt att vara en del av Tillväxt Malmö och bidra till ett bättre Malmö. Och inte minst ser de mycket fram emot att få träffa alla intressanta och spännande kunder och samarbetspartners!Vi hälsar Petra och Åsa varmt välkomna till Tillväxt Malmö!

No items found.
Filtrera:
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Ta del av våra nyheter: