Maxa Malmö

BRUNS Products speeddejtar investerare på Maxa Malmö

Efter tre auditionstillfällen har elva företag gått vidare till Maxa Malmö final och kommer att träffa en investerare den 13 april.

January 25, 2018

Johanna Lindskoug och Cecilia C Nilsson, BRUNS Products med Maxa Malmö-juryn

Ett av dessa är BRUNS Products. Vi passar på att ställa några frågor till grundarna Johanna och Cecilia!

Vem är ni och vilken är bakgrunden till BRUNS Products?

- Vi är från början två frisörer som 2012 lade om vårt sätt att arbeta från att vara traditionella frisörer till gröna. Det innebär att vi arbetar utan skadliga kemikalier vad gäller både produkter och hårfärger.2014 fick vi ett miljöpris av kommunen och man kan väl säga att det blev startskottet för att dra igång vår egna gröna serie. Det finns idag ingen annan serie på marknaden som innehåller så få ingredienser och har så rent innehåll. De två senaste åren har vi vunnit fem stycken mycket prestigefyllda priser för både våra schampo och balsam samt stylingserie. BRUNS products har vuxit från 2 st anställda (vi själva) till 15 st idag 2018. Med 50 st återförsäljare runt om i landet.

Varför söker ni till Maxa Malmö och vad hoppas ni få ut av deltagandet?

- I främsta hand vill vi träffa en mentor som vi kan rådfråga vad det gäller att bygga vårt varumärke på ”rätt” sätt! I förlängningen söker vi en investerare.

Hur var det att träffa och pitcha inför juryn på audition den 11 januari?

- Att pitcha var oerhört kul. Vi är orädda och triggas av utmaningar och ser fram emot utbildningsträffarna i mars och sen pitchen den 13 april! Vi växer av adrenalin!

No items found.
Filtrera:
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Ta del av våra nyheter: