Axxa

Business as unusual? Hjälp oss forma ett nytt program

Var med och forma det nya programmet som hjälper ditt företag att växla upp och gasa när pandemin klingat av.

June 17, 2020

Gå direkt till ENKÄT

Vi tror att Coronapandemin kommer att lämna vårt samhälle och våra företag med förändrade strukturer, arbetssätt och rutiner.

Vissa företag har snabbt fått anpassa sig till den nya verkligheten, andra har kunnat jobba vidare nästan som vanligt. Men vad sker när den värsta krisen är förbi? Återgår vi till det gamla normala eller har förutsättningarna förändrats och hur behöver vi i så fall anpassa oss till det NYA normala?

Vi har märkt av ett behov från våra företag att diskutera dessa frågor och har därför tankar på att ta fram ett nytt program för att adressera detta. Namnet är vi inte färdiga med ännu, men vår förhoppning är att det nya programmet, med din input, ska mynna ut i ett upplägg som är till nytta för dig och ditt företag och ger dig möjligheten att snabbt växla upp och gasa på när krisen är över. Förutsatt att utvecklingen fortsätter åt rätt håll avser vi att köra igång i höst.

För detta behöver vi din hjälp!

Genom att svara på några snabba frågor kan du vara med och forma det nya programmet. Enkäten tar bara en minut att besvara genom att klicka i knappar.

Sista dagen för att delta är den 26/6.

Tack för din input!

ENKÄT

No items found.
Filtrera:
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Ta del av våra nyheter: