Maxa Malmö

FPJ Asset Management redo för Speed Date

August Schmitz med FPJ Asset Management är redo för Speed Date på Maxa Malmö 2020.

January 29, 2020

Att delta på audition för Maxa Malmö ger inte bara möjligheten att träffa investerare, det ger även övning för hur man kort och koncist förmedlar sin affärsidé – dvs sin pitch. Detta var något som August Schmitz från FPJ Asset Management AB fick känna på när han deltog på den förstaaudition-rundan för året.

August Schmitz

-         Det var lite mer anspänning än jag trodde,berättar August. Det låg en seriositet i luften men det gick väldigt bra och jag klarade att hålla mig inom tidsramen.

Och visst gick det bra! Fem gröna skyltar visades upp efteren kort överläggning från juryn och därmed var August Schmitz och FPJ Asset Management nr två i skaran av glada finalister till Maxa Malmö den 27/3.

FPJ Asset Management erbjuder sina kunder kapitalförvaltning med ambitionen att människor ska kunna känna trygghet utifrån sina pengar.

-         Jag ser Maxa Malmö som ett fint tillfälle att bygga vårt varumärke och få kontakt med en mentor som har stor erfarenhet av business. Jag träffar dagligen många män och hade uppskattat att ha en kvinnlig mentor.  

Vi önskar lycka till på Speed Daten på Maxa Malmö den 27/3!

No items found.
Filtrera:
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Ta del av våra nyheter: