I fredags, på Maxa Malmö, korades vinnaren till Tillväxt Malmös pris Årets Tillväxtentreprenör 2020. Stort grattis till Mathias Thulin från Get Accept. Stiftelsens Uppstart Malmös ordförande Dan Magnusson delade ut priserna som bestod av ett diplom, en prischeck på 10 000 kr samt en keramikvas från Malmöbaserade Andréason Design.

Mathias Thulin och Dan Magnusson

Juryns motivering till vinnaren Mathias Thulin:

Med avstamp i julgrupper och övningskörningsskyltar för motorcyklar har entreprenören sedan 10 års ålder letat efter frustrationer och problem som behöver lösas. Med särskild smak för att skapa nytt och att bygga företaget via medarbetarskap, värdegrund och tydliga mervärden för kunderna har entreprenören starkt bidragit till att företaget han nu verkar i skördar stora framgångar.

Med bas i Malmö och med kompetens från Silicon Valley ser han inget stopp på hur stort och framgångsrikt företaget kan bli. Att produkten sedan har virala effekter och att man gärna uppträder i färger som liknar en testbild på TV gör inte saken sämre.

Finalisten heter Mathias Thulin och finns till vardags på Get Accept i centrala Malmö.

Årets Tillväxtentreprenör är Tillväxt Malmös årliga pris som delas ut till en Malmöentreprenör som bidragit till tillväxt under föregående år. Priset har instiftats för att hylla Malmös duktiga entreprenörer som bidrar till att skapa framåtanda i vår stad.

No items found.
Filtrera:
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Ta del av våra nyheter: