Barster

Anders Schoug

Affärsidé
Barster är en nöjesapp där du kan se, boka, beställa och betala från utbudet av lokala barer, caféer, restauranger och nöjen. Genom appen så tar vi E-handel till nöjesbranschen och erbjuder en lösning som tar bort köer och onödigt arbete så att alla kan fokusera på nöjet istället. Barster blir mötesplatsen för alla nöjeslystna. 

Varför är ni med i Maxa Malmö?
Vi är med i Maxa Malmö därför vi vill lyfta ut Barster från Ecomatic och sätta det i ett eget bolag med egen finansiering. Vi vill hitta finansiärer och samarbetspartners i Malmö så att vi kan växa snabbt i Sverige och i världen.

Bergengrens Rivning och Håltagning AB

Enes Basic och Hampus Bergengren

Affärsidé
Vår affärsidé bygger på att tillhandahålla tjänster inom rivning, håltagning, betongsågning samt sanering av miljö och hälsofarliga ämnen. Detta resulterar i att vi kan erbjuda ett helhetspaket för våra kunder. Vi har också lagt mycket fokus på kvalitet. Kvalitet, inte enbart i tjänster vi utför, men även att den utförs av kvalificerad och duktig personal. Vi brinner också för att byggbranschen skall bli bättre. Vi vill skilja oss från mängden och visa att det går att ha ett lönsamt företag samtidigt som man värnar om personal, miljö och kunder. Bergengrens är en perfekt arbetsplats för unga som vill komma in i arbetslivet.

Varför är ni med i Maxa Malmö?
Vi vill vara med i Maxa Malmö för att vi är nyfikna på vad Maxa Malmö har att erbjuda. Vi har drivit Bergengrens i tre år och försöker varje dag att lära oss något nytt. Att få träffa investerare och andra deltagare ser vi som ett perfekt tillfälle att lära oss av varandra.

Caterking.se

Sebastian Kentander

Affärsidé
Caterking.se är en B2B lösning för företag som vill ha lunch och catering på sin arbetsplats. Vår unika affärsmodell ökar tidseffektiviteten i en beställning och skapar gynnsamhet för såväl kunderna som restaurangerna som är anslutna till oss. Aktivt sälj mot företag och en skalbar modell ger bästa servicen, priserna och främst maten till våra kunder.

Varför är ni med i Maxa Malmö?
Tidigare erfarenhet i Maxa Malmö gav mersmak om de möjligheter som finns med att få kontakter, mentorskap och kapital till ens bolag. Enkelheten i att ansöka, få ja eller nej och sedan gå vidare är något alla med en dröm som de vill uppfylla borde testa på.

Eletive

Marcus Wennmo

Affärsidé
En god kultur, behålla nyckelkompetens och minimera långtidssjukskrivna är idag av hög prioritet i de flesta organisationer. Eletive mäter och driver engagemang och välmående hos organisationer i realtid. Lösningen bygger på Avancerad Analytics och AI, där allt content är evidensbaserat och grundar sig i beprövad forskning.

Varför är ni med i Maxa Malmö?
Eletive har bevisat sig ha en bra produkt som säljer både innanför och utanför Sveriges gränser. Hela säljprocessen kan utföras utan att träffa kunder fysiskt. Nästa steg är att expandera och ta marknadsandelar. Vi kommer att ta in kapital under våren/sommaren 2020 och är därför med i Maxa Malmö.

Elinstallatören Syd AB

Markus Hansson

Affärsidé
Vi arbetare främst mot fastighetsbolag, förvaltningsbolag och bostadsrättsföreningar med elinstallationer. Vi utför tjänster som elrenoveringar, installation av brandlarm, passagesystem, porttelefoner, kameraövervakning, laddboxar, datanät o.s.v.

Varför är ni med i Maxa Malmö?
För att kunna få möjligheten att träffa investerare och affärsutvecklare där man kan utbyta idéer och strategier gällande utveckling av vårt företag samt för att nätverka och träffa andra likasinnade.

EquiTours Sweden AB

Marie Nyberg

Affärsidé
Vi är ett reseföretag nischat mot hästsport med paketresor till stora hästevent och tävlingar ”worldwide”. Nu vill vi bli en ledande Travel-group av specialnischade varumärken som erbjuder hållbara paketresor och studieresor inom häst, lantbruk, mat & vin. Dessutom sätta Skåne på kartan som besöksdestination vad gäller hästsport, mat & dryck. 

Varför är ni med i Maxa Malmö?
För att förverkliga vår idé om en Travel-group behöver vi kapital. Det krävs mer säljkraft och vi räknar med att det tar ett år innan man fyller resorna. Därför söker vi kapital som täcker en årslön för en kompetent medarbetare som kan vara med att utveckla varumärkena, fortsätta bygga relationer samt vidta de marknadsåtgärder som krävs.

EXAL AB

Pavlos Efstratiadis

Affärsidé
EXAL hjälper företag med allt som rör bokföring redovisning, bokslut och digitala redovisningstjänster. Vårt specialistområde är små/medelstora (SMB) företag från 1–50 anställda i Öresundsregionen.

Varför är ni med i Maxa Malmö?
Träffa nya och rätt kunder, har hört mycket om Maxa Malmö att man får fler avslut på affärerna.

Festikväll

Rasha Zayat och Odette Nseir

Affärsidé
Fashion Brand with social twist, high-quality, handmade and elegant dresses, tailored in Syria unlocking best value for money for customers yet supporting bigger social cause, offering:

- Evening dresses made by resilient females in war zone toward sustainable living
- Second Chance: Alternation, swapping and re-sell to support circular economy.
- Designers’ Lab: Empower local designers market entrance utilizing our value chain.

Varför är ni med i Maxa Malmö?
Connections: we believe in what we do and want to spread that message to likeminded people via new network / connections /partnerships and projects. Keen to grow and increase our support scheme, need support in funding so we can: 
Scale up online sales via website upgrade and marketing.
Expand our local capacities by establishing tailor workshop in Sweden with employment opportunities.

Goloyal AB

Björn Bjärbo

Affärsidé
Goloyal bygger konsumentprofiler i fysisk handel för att skapa unika insikter för retail, köpcentrum, städer och övriga.

Varför är ni med i Maxa Malmö?
Vi är med i Maxa Malmö för att det är ett perfekt tillfälle att träffa relevanta investerare. 

Her Way Ab

Nathalie Rajic

Affärsidé
Her Way co-working är ett kontorslandskap i hjärtat av Malmö som hyllar och stärker kvinnligt driv. Där kvinnor kan ta del av varandras kunskap, skapa, samarbetsmöjligheter, bredda sitt nätverk och få tillgång till de verktyg som krävs för att ta steget längre i sin affärsutveckling.

Varför är ni med i Maxa Malmö?
Vi söker en affärspartner som önskar främja kvinnligt entreprenörskap i Malmö och kan bidra till högre andel kvinnor som startar bolag. Att sätta Malmö på kartan som Sveriges främsta stad inom kvinnligt entreprenörskap och förse kvinnor med verktyg att våga ta steget till eget samt utveckla sina verksamheter.

HeroSight 

Daniel Kindstrand

Affärsidé
Öva akutsjukvård kräver både tid pengar. HeroSights lösning förenklar sådan övning, när AR-glasögon av Microsoft och HeroSights mjukvara applicerar skador på en person eller övningsdocka i realtid. Med rekvisita, ljuddesign och gamifiering erbjuds en mer realistisk övning mot en fast årlig kostnad.

Varför är ni med i Maxa Malmö?
HeroSight har under gånga året attraherat stöd av innovationssystemet och vunnit flera priser, tot. 1 055 000, vilket har varit avgörande för sälj. Maxa Malmö skapar kontaktytor för kapital och nätverk, vilket stärker HeroSight förutsättningar för att lansera abonnemang och nå en europeisk marknad. 

Homepal AB

Niklas Hellgren

Affärsidé
Att ta in ny mjukvara i en organisation kräver dyra och långsamma integrationer. Homepal är en integrationsplattform för fastighetsbolag som sänker kostnaderna för integration och implementering av mjukvara. Plattformen framtidssäkrar och kan, med digitala medel, effektivisera fastighetsbolagen.

Varför är ni med i Maxa Malmö?
Maxa Malmö är ett unikt tillfälle för oss att komma i kontakt med några av Malmös vassaste investerare för att ha möjligheten att säkra en investering samt hitta erfarenheter som kan få plattformen att skapa värde till fastighetsbranschen. 

Jumpilot.com

Wojciech Wdowiak

Affärsidé
Activitytracking and gamification system for indoor playgrounds, trampoline parks, galleries and museums.

Varför är ni med i Maxa Malmö?
Maxa Malmö is a great opportunity to show our solution, receive feedback and meet potential investors. It is also a time to move forward and be prepared for a fast truck out project. We are looking forward to Maxa Malmö as an event that will help us be stronger and move faster.

Kids Licence Sweden AB

Pia Luhar och Monika Duggal

Affärsidé
KidsDreamStore.se erbjuder ett unikt sortiment inom licenserade leksaker och kläder (Disney, Marvel m.m.) med snabb leverans,konkurrenskraftiga priser och personlig kundservice. Vi kompletterar marknaden med vårt unika utbud. Vår största kundgrupp är småbarnsföräldrar, vilket vi också är. Därmed förstår vi vår kundgrupp och deras behov. 

Varför är ni med i Maxa Malmö?
Vi är med i Maxa Malmö för att vi har en stark tillväxt i vårt företag och är i behov av extern hjälp för att fortsätta och bibehålla vår tillväxt samt utveckla företaget. Vi tror den kompetensen finns inom Maxa Malmö och den kan ge oss bredare kontaktnät, idéer och stöd.  

Medarca AB

Lars Malmgren

Affärsidé
Att med hjälp av digitala läkemedelsskåp säkerställa rutinerna, minska administrationen och göra medicinhanteringen säkrare inom vården.
Lösningarna täcker ett globalt behov av att effektivisera och göra vården säkrare.

Medarca erbjuder kunden en helhetslösning som kan köpas eller hyras

- Mjukvara
- Hårdvara
- Installation
- Utbildning
- Service
- Uppdateringar

Varför är ni med i Maxa Malmö?
På kort tid har företaget skapat det bredaste sortimentet inom läkemedelshanteringen för äldrevården. I slutet av 2019 fått första orders. För att klara av att tillvarata de möjligheter som finns inom äldrevården behövs ett kapitaltillskott.

Möllans Basement

Balqis Lamis Khattab

Affärsidé
Att inte få ett jobb efter studenten eller examen kan leda till ett liv utanför arbetsmarknaden. Genom ett stort kontaktnät, där vi på Möllans Basement använder oss av direktkontakt med företag och ett stort fokus på vad unga vill i staden, skapar vi många jobb. Vi löser ett stort samhällsproblem genom att vi alltid finns tillgängliga, då just när ungdomar behöver oss. Vi jobbar kvällar och nätter, då vi fångar upp massa ungdomar som vi annars inte ser under dagen. Under dagen finns vi i skolor och andra verksamheter för att utveckla unga inom företagsamhet och hjälpa till med läxhjälp. Biljard, bordtennis, film och spel, en hel lokal med sysselsättning på natten och hjälp med CV och studievägledning, för bra för att vara sant? Möllans Basement har gjort det verkligt för många unga i Malmö.

Varför är ni med i Maxa Malmö?
Det är en superchans för oss som förening att skapa nya kontaktytor.

OmMej

Nicolina Fransson

Affärsidé
OmMej hjälper offentliga och privata verksamheter som arbetar med barn och unga att leva upp till barnkonventionen och nationell lagstiftning när det gäller att göra barn delaktiga i beslut som syftar till att ge dem hjälp och stöd. OmMej är dels en interaktiv app där barn kan berätta hur de har det i sitt liv dels en plattform för verksamhetsutveckling.

Varför är ni med i Maxa Malmö?
Vikten och efterfrågan av att lyfta fram barns perspektiv är stort. OmMej söker därför kapital och mentorskap för att kunna möta marknadens behov och göra OmMej tillgängligt för alla barn och unga. För att de på sitt sätt ska kunna berätta hur de har det i sin vardag och därmed påverka de insatser som samhället erbjuder ungdomar idag.

SGS Station AB

Rodrigo Godoy

Affärsidé
Att hållbart utveckla, producera och sälja SGS som kommer att bidra till minskad konsumtion av fossila, förorenande och icke-förnybar energi med hjälp av solceller och hållbar teknologi. Vi kommer att främja ett ekologiskt samhälle, bidra till en hållbar lokal utveckling och hållbar stadsresiliens med tanke på kommande generationer.

Varför är ni med i Maxa Malmö?
För att vi vill växa stort som företag och vi har potential för tillväxt. Vi vill driva SGS långsiktigt och för att kunna lyckas så behöver vi rätt nätverk för att samarbeta smart samt kunna presentera vår affärsidé för investerare och gå vidare. Vi behöver kapital, mentorskap och nätverk. Vi tror att Maxa Malmö är dörren vi har letat efter.

SJE Films

Saleh Jamal Eddin

Affärsidé
SJE Films är ett film-, TV- och reklamproduktionsbolag med unik kulturkompetens, med en modern stil som kommer att öppna upp en helt ny marknad och nå ut till en publik som hittills varit svår att få uppmärksamhet av.

Varför är ni med i Maxa Malmö?
Vi är med Maxa Malmö för att skapa samarbete med någon investerare som skulle vilja investera i ett ungt, kreativt, modigt, diversifierat och visionärt filmbolag. Ett bolag som har stora ambitioner och en tro på att film och att berätta historier är något som kan förändra hur vi ser på varandra. Samtidigt är det viktigt att företaget går med vinst.

TotiStore.se

Mohamad Rasheed

Affärsidé
TotiStore, focus on products with health contribution, mainly reducedand replaced sugar aiming to provide people diagnosed  with diabetes (500,000 in Sweden) with a tasty and wide choice of products developed specifically for them. We import and represent trusted companies within that field , and now working on our own product formula and branding. 

Varför är ni med i Maxa Malmö?
The company wouldn’t be here today without initial support from the Highway To Business initiative, so Maxa Malmö represents our natural growth by:
- Establishing connections and mentorship that help us get into more supermarket chains. 
- Capitalsupport: big market potential and we have great base of products, so we are keen to scale up and expand.

No items found.
Filtrera:
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Ta del av våra nyheter: