Maxa Malmö

Repamera om Maxa Malmö: Presentera hela dig, inte bara affärsidén

Repamera är ett av företagen som deltog i Maxa Malmö speed date förra året.

January 22, 2018

Repamera är ett av företagen som deltog i Maxa Malmö speed date förra året. Feedback och nya affärskontakter som grundaren fått på Maxa Malmö spelade en viktig roll för utveckling av företagets affärsmodell.

Repamera - Hela Sveriges skrädderi

Vad gör Repamera?

- Repamera erbjuder skräddartjänster online - via postorder över hela Sverige. Vi fokuserar på att laga kläder men utför även ändringar, exempelvis uppläggning av byxor eller syr in för stora plagg. Gentemot företag hjälper vi exempelvis kampssportsklubbar att laga deras utrustning. Under 2018 kommer vi testa att samarbeta med stora second-hand kedjor som får in otroligt stora volymer med trasiga kläder.

Varför sökte ni till Maxa Malmö 2016?

- Jag, Henning som är grundaren, hade bara varit igång i tre månader och var öppensinnad för förslag. Maxa Malmö verkade intressant tyckte jag med tanke på all erfarenhet och kompetens som finns samlad där.

Vad fick ni ut av er medverkan i Maxa Malmö?

- Många nya kontakter och självförtroende inför framtida investeringsmöten. Det har verkligen varit till stor hjälp för oss. Stort tack!

Hur går det nu för Repamera?

- Affärsmodellen är förbättrad och vi når nu kunder över hela Sverige samt företagskunder. Vi är definitivt i rätt riktning och har ett spännande 2018 framför oss. Ett år som vi ser mycket fram emot.

Har ni några tips till företag som funderar på att söka till Maxa Malmö?

- Presentera hela dig, inte bara affärsidén.

Tack för intervjun och lycka till!

Laga & ändra dina kläder via www.repamera.se

No items found.
Filtrera:
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Ta del av våra nyheter: