Såväl vid avfärden som hemkomsten till jobbet vid den här tiden på året är det mörkt, men idag på Luciadagen sprider sig ett extra ljus runt omkring oss. Julen närmar sig med stormsteg och vi hoppas att ni, precis som vi, ser fram emot en avkopplande och skön ledighet. Vi på Tillväxt Malmö har passat på att göra ett litet bokslut över året som gått.

Så här ser det ut: 164 nya jobb har skapats i Tillväxt Malmös företag under årets tre första kvartal, vilket innebär ca fyra nya arbetstillfällen i veckan. Totalt har Tillväxt Malmö bidragit till 1299 nya jobb sedan starten 2011. Tillväxt Malmö affärsutvecklare har under året arbetat med 38 företag i det nya acceleratorprogram Axxa Malmö. 25 företag deltog i Maxa Malmö speed date i våras. 13 april 2018 får ytterligare företag chansen att möta investerare, antingen för mentorskap eller kapital.Vi bjöd på mycket kunskap och inspiration kring bl.a. rekrytering, ledarskap, sälj, influencer marketing, online marknadsföring, GDPR och inte minst fakta kring snabbväxande företag. Tillväxt Malmös föreläsningar samlade en stor morgontidig publik på totalt 685 deltagare. Malmöentreprenörer som Titti Qvarnström, Linda Bjernståhl och Thomas Keifer har bjudits in som inspiratörer för att dela med sig av sina framgångsresor. Frukostsamtalen drog in totalt 240 nyfikna åhörare. 50 flyttkartonger är vad som behövs för att flytta Tillväxt Malmös alla tillhörigheter till vår nya adress på Humlegatan 4 när flyttlasset går på måndag i nästa vecka.

Nu ser vi fram emot 2018 − femte upplagan av Maxa Malmö, en helt ny styrelseutbildning, nya intressanta seminarier och föredrag, och inte minst nya tillväxtföretag att jobba med. Håll utkik på vår hemsida, Facebook eller LinkedIn för att hålla dig uppdaterad.

God Jul och Gott Nytt År önskar vi alla på Tillväxt Malmö!

Jan-Erik, Peter, Joanna, Åsa & Petra

No items found.
Filtrera:
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Ta del av våra nyheter: