Samtliga investerare presenteras här.

Dan Magnusson

Varför är du med i Maxa Malmö?

Jag tycker att Maxa Malmö är spännande för att det har blivit en ny scen i Malmö. Här får företag chansen att kort och koncist presentera sin affärsidé under en begränsad tid för etablerade entreprenörer och det ges möjlighet till investeringar samt goda råd.

Vad är du intresserad av för projekt/företag?

Jag känner ett stort ansvar och ser ett stort behov av att skapa nya jobbtillfällen i Malmö och tror att bästa möjligheten för detta framöver finns inom serviceyrken.

 

Carolina Ericson

Varför är du med i Maxa Malmö?

Maxa Malmö ger mig som etablerad entreprenör en fantastisk möjlighet att träffa lokala entreprenörer med nya spännande affärsidéer. Jag brinner för att göra affärer och har lång erfarenhet av digitala tillväxtbolag.

Vad är du intresserad av för projekt/företag?

Jag är framför allt nyfiken på bolag med skalbar idé och gärna med internationell ambition.

 

Anna Langåker och Eva Hultman

Varför är ni med i Maxa Malmö?

Maxa Malmö är ett bra initiativ där entreprenörer och investerare kan mötas på ett kreativt sätt. Vi ser Maxa Malmö som en möjlighet att träffa intressanta entreprenörsdrivna tillväxtföretag i vår närhet där både kapital och kompetens kan komma till nytta.

Vad är ni intresserad av för projekt/företag?

Företag som leds av ett team som är engagerat och passionerat i sitt bolag är otroligt viktigt. Produkt/tjänst ska ha en tydlig affärsidé,fylla ett behov på marknaden och kunna skapa tillväxt genom skalbarhet.Investerar gärna i socialt entreprenörskap med inriktning på hållbarhet, miljö och klimat.

 

Dan Olofsson

Varför är du med i Maxa Malmö?

Jag tog initiativet till Uppstart Malmö, som är grundstiftelsen som Tillväxt Malmö utvecklats ifrån. Anledningen var att jag gärna vill stödja entreprenörer som skapar nya arbetstillfällen så att Malmö blir en bättre stad för oss alla. I Maxa Malmö får jag närkontakt med många nya, duktiga entreprenörer.

Vad är du intresserad av för projekt/företag?

Det är viktigt för mig att min insats bidrar till nya jobb.Drivkraft och förståelse hos företagaren för att få in betalande kunder är också viktigt för mig.

No items found.
Filtrera:
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Ta del av våra nyheter: