Nyheter

Malmös första ungdomsgala har gått av stapeln!

Den 28 april hade vi på Tillväxt Malmö äran att få delta på Malmös första ungdomsgala, anordnad av och för ungdomar på Möllans Basement.

May 2, 2023

Den 28 april gick Malmö ungdomsgala av stapeln på Malmö Arena Hotel, den allra första i sitt slag och där såväl näringsliv som ungdomar under en kväll samlades under samma tak. Galan arrangerades av och för ungdomar, med eldsjälen Balqis Lamis Khattab på Möllans Basement i spetsen.

Kvällen markerade också den officiella avslutningen av Möllans Mentorsprogram, som pågått under sex månader. Det har varit fantastiskt att få se vilka fina relationer mellan mentorer och adepter som har vuxit fram och på galan tackades samtliga adepter av med goodiebags från Bluebox, sponsrade av Byggnadsfirman Otto Magnusson.

Möllans Mentorsprogram kommer komma tillbaka i höst och då göras i något större format än tidigare. Mentorsprogrammet är ett samarbete mellan Tillväxt Malmö, som har ett stort nätverk med många näringsidkare i staden, samt Möllans Basement med mycket aktiviteter för ungdomar runt om i staden. Läs mer om mentorsprogrammet här!


Under kvällen fick vi även njuta av god mat och trevligt mingel, brandtal från scenen och en överraskningsgäst i form av ingen mindre än Özz Nujen. Tack Balqis Lamis Khattab för en flärdfylld kväll som ingav hopp för framtiden.

No items found.
Filtrera:
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Ta del av våra nyheter: