Vad behöver ditt företag för att växa?

Ett bollplank, nya teorier och idéer, ett större nätverk eller kanske en ledande hand? Vad du än söker har vi affärsrådgivare som kan hjälpa dig på din tillväxtresa. Med vår accelerator Axxa får du personlig och professionell vägledning för hur du ska ta ditt företag till nästa nivå.

Läs mer
Vill du veta mer om Axxa? Hör av dig!
Kontakta oss
Vad kan vi hjälpa dig med?

Personlig och kvalificerad affärsutveckling för Malmöföretag med tillväxtambitioner

Sedan starten 2011 har vi hjälpt över 250 företag på deras tillväxtresa. Våra affärsutvecklare har lång erfarenhet av att både driva egna företag och att arbeta på höga positioner inom näringslivet. Hos oss får du ingen magisk formel, det är genom fokuserat arbete och stor kunskap hos våraaffärsutvecklare som du tar dina kliv på tillväxttrappan.

Tillsammans kommer vi att ringa in och fokusera på de områden som kan skapa tillväxt i just ditt företag. Ibland går det rasande fort, ibland lite långsammare. Men oavsett ditt företags hastighet kommer vi att vara med dig på varje steg. Inte nog med detta, våra tjänster är dessutom helt kostnadsfria.

För att komma med i Axxa behöver ditt företag:
- vara Malmöbaserat
- ha 1-50 anställda
- betalande kunder
- en vilja att växa

Din tillväxt är vår belöning.

Våra affärsutvecklares kompetens och erfarenheter

Med lång erfarenhet på olika positioner inom näringslivet har våra affärsutvecklare samlat på sig kunskaper och lärdomar som hjälper ditt företag att växa.

Våra events med nyttiga, kunskapsfyllda och inspirerande möten

Ta lärdom av andra intressanta entreprenörer och experter på våra olika träffar. Vi anordnar regelbundet samtal, seminarier och mingel för att sprida inspiration och kunskap.

Våra partners och investerares expertis

Vi har nära samarbeten med såväl partners som investerare som frikostigt delar med sig av sin expertis och tid till våra Axxa-företag.

Vårt stora nätverk

Tillväxt Malmö har under åren byggt upp ett stort nätverk av entreprenörer och företag. Kontakter som vi gärna delar med oss av för att hjälpa dig i dessa tider.

REFERENSCASE

Så säger våra Axxa-företag

Här kan du ta del av några berättelser från en del av de tillväxtföretag som är eller har varit med i acceleratorn Axxa.

Hagtorn Fastighetsservice
Det är värdefullt att få någon annans synpunkter på viktiga frågor. Tillväxt Malmö sitter dessutom på ett otroligt nätverk som de är generösa att dela med sig av.
ROI Rekrytering
Möjligheten att summera och få bekräftelse på att vi var på rätt spår gav oss förnyade krafter till att fortsätta. Ofta gick vi från mötet och kände, bra - nu kör vi!
Shamiat Restaurang
Jag bestämde mig för att vara med i Tillväxt Malmös acceleratorprogram för att få hjälp att växa mitt företag. Inom kort startar jag min tredje restaurang.
Säkerhetssystem
Med hjälp av olika teorier har vi lärt oss att bryta ner våra mål till konkreta siffror på hur många kunder vi behöver kontakta för att nå dit vi vill.

VÅRT TEAM

Tillsammans skapar vi tillväxt

Våra affärsrådgivare har lång erfarenhet av företagsvärlden och näringslivet. Med bakgrund inom många olika positioner och chefsroller har de stor kunskap om organisationer, utveckling och hur man skapar förutsättningar för ökad tillväxt.

TILLVÄXTFÖRETAG

Ett axplock av företag vi samarbetar med

Vi har sedan starten hjälpt hundratals företag på sin tillväxtresa. Nedan ser du några av företagen vi samarbetar med.

Ta del av våra nyheter: