Stöd och råd till företag i Coronatider –
Kostnadsfritt

Det kan ibland kännas ensamt som företagsledare. Speciellt i en kris som vi nu befinner oss i behöver man ofta någon att bolla idéer med. Normalt erbjuder Tillväxt Malmö kostnadsfri affärsrådgivning för små- och medelstora Malmöbolag med 5-50 anställda, men nu är inget normalt. Därför ställer sig våra affärsutvecklare till förfogande för ALLA Malmöbolag, oavsett storlek och bransch. Ta kontakt med oss så ser vi till att träffas/pratas vid i något forum för att diskutera dina utmaningar just nu.

Läs mer
Påverkas ditt företag av Coronakrisen? Kontakta oss så hjälps vi åt med dina utmaningar.
Skickat ett mail
Vad kan vi hjälpa dig med?

Personlig och kvalificerad affärsutveckling för Malmöföretag

Normalt hjälper vi Malmöföretag med 5-50 anställda med kostnadsfri affärsutveckling, men i dessa Coronatider är ingenting normalt. Därför erbjuder vi nu vår hjälp till ALLA Malmöföretag. Våra affärsutvecklare har lång erfarenhet av att både driva egna företag och att arbeta på höga positioner inom näringslivet och ställer gärna upp för dig. Hos oss får du ingen magisk formel, men tillsammans diskuterar vi igenom dina utmaningar just nu och försöker hitta kreativa lösningar på dina problem.

Välkommen att ta kontakt med oss! 

PS. Vad är då Axxa? Det är vår accelerator där vi under ca ett års tid, genom regelbundna möten, hjälper företag att växa genom att tillsammans diskutera såväl operativa som strategiska frågor. Tillväxt är viktigt och är vår kärna i vår verksamhet. Men just nu är detta lite satt på paus och vi fokuserar främst på att hjälpa företag att överleva.

Likviditet

För många har omsättningen påverkats kraftigt och det är därför viktigt att titta över företagets samtliga kostnader. Ev behöver en likviditetsbudget upprättas.

Krispaket

Tillsammans går vi igenom regeringens krispaket och vilken hjälp som kan vara aktuell för din del.

Bollplank

Behöver du någon att diskutera dina utmaningar med så finns vi här för att stödja dig då besluten många gånger kan vara svåra och tuffa.

Vårt stora nätverk

Tillväxt Malmö har under åren byggt upp ett stort nätverk av entreprenörer och företag. Kontakter som vi gärna delar med oss av för att hjälpa dig i dessa tider.

REFERENSCASE

Så säger våra Axxa-företag

Här kan du ta del av några berättelser från en del av de tillväxtföretag som är eller har varit med i acceleratorn Axxa.

Hagtorn Fastighetsservice
Det är värdefullt att få någon annans synpunkter på viktiga frågor. Tillväxt Malmö sitter dessutom på ett otroligt nätverk som de är generösa att dela med sig av.
ROI Rekrytering
Möjligheten att summera och få bekräftelse på att vi var på rätt spår gav oss förnyade krafter till att fortsätta. Ofta gick vi från mötet och kände, bra - nu kör vi!
Shamiat Restaurang
Jag bestämde mig för att vara med i Tillväxt Malmös acceleratorprogram för att få hjälp att växa mitt företag. Inom kort startar jag min tredje restaurang.
Säkerhetssystem
Med hjälp av olika teorier har vi lärt oss att bryta ner våra mål till konkreta siffror på hur många kunder vi behöver kontakta för att nå dit vi vill.

VÅRT TEAM

Tillsammans skapar vi tillväxt

Våra affärsrådgivare har lång erfarenhet av företagsvärlden och näringslivet. Med bakgrund inom många olika positioner och chefsroller har de stor kunskap om organisationer, utveckling och hur man skapar förutsättningar för ökad tillväxt.

TILLVÄXTFÖRETAG

Ett axplock av företag vi samarbetar med

Vi har sedan starten hjälpt hundratals företag på sin tillväxtresa. Nedan ser du några av företagen vi samarbetar med.

Ta del av våra nyheter: