Maxa Malmö auditions är igång! Hittills har elva företag gått vidare till finalen och kommer att träffa en investerare den 13 april. Grattis säger vi till Simfröken, FlyBy Events, Passionice, Gavelinwine,Inkontinensbutiken, Ebbekids, Bruns Product, Min Terapi, Protein.se, Flexeats samt Söder Entertainment. [caption id="attachment_6222" align="alignnone" width="550"]

Simfröken[/caption][caption id="attachment_6223" align="alignnone" width="550"]

FlyBy Events[/caption]

Gemensamt för alla företagen som går vidare till finalen är att de löser problem eller tillgodoser behov. Samt att de är tydliga med att beskriva utmaningen och hur de löser den. Svårare är det inte! säger Jan-Erik Bengtsson, affärsutvecklare och juryns ordförande.

Är du sugen på att söka till Maxa Malmö? Nu är det dags – urvalsprocessen sker löpande, så skicka din ansökan redan idag. Sista ansökningsdagen är den 16 februari.Är du osäker om Maxa Malmö är något för dig? Kika gärna på vår hemsida för att läsa om några exempel på tidigare deltagare i Maxa Malmö. Vill du läsa om hur det har gått på Maxa Malmö speed dates genom åren? Under fliken Maxa Malmö i siffror har vi samlat en massa fakta, statistik och inte minst bilder på hur det såg ut tidigare år.Välkommen med din ansökan!Har du några frågor? Hör av dig till Maxa Malmö projektledaren och affärsutvecklaren Petra Lundgren på petra.lundgren@tillvaxtmalmo.se eller 0708-50 59 47. Välkommen med din ansökan!

No items found.
Filtrera:
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Ta del av våra nyheter: