Maxa Malmö

Maxa Malmö 2023 - en fredag av nya möjligheter!

Maxa Malmö 2023 blev ett lyckat evenemang för såväl entreprenörer som deltagande investerare!

April 26, 2023

Den 21 april var det äntligen dags för vårt populära evenemang Maxa Malmö, som efter 8 år fick ett nytt och tillspetsat format. Nyinvigda Champions Lounge på Eleda Stadion huserade oss denna soliga eftermiddag, där vi samlat 14 investerare, 9 partnerrepresentanter och 9 tillväxtintresserade Malmöföretag som i panelsamtal fick presentera sina idéer, utmaningar och frågeställningar.

I totalt nio olika paneler fick Malmö-entreprenörerna möjlighet att presentera sin idé eller utmaning för panelen, bestående av namntunga investerare och partnerrepresentanter.


De deltagande företagen var följande: 

Bikes & Experiences by Travelshop

Bluebox

Futency

Hansson Thyresson

Kulladal Kitchens

Mylla.se

Skånsk Fönstermiljö

Svenska Alarm

Symbal Communication

Resultatet blev lyckat och vi känner stor stolthet över det breda nätverk av investerare och partners som vi har byggt upp och har möjlighet att dela med oss av. Genom Maxa Malmö bygger vi broar till kontakter som kanske aldrig annars hade ägt rum. Maxa Malmö tog således inte slut den 21 april, detta är bara början! Vi ser nu fram emot att följa de spännande samarbeten som inleddes och de möten som bokades.

Stort tack alla deltagare för en otroligt inspirerande fredag, samt ett extra tack till deltagande investerare och partners för att ni med er ovärderliga kunskap bidrar till att ta Malmöföretag till nya höjder.

Alla bilder från dagen hittar ni HÄR.

Film från dagen hittar ni HÄR.

No items found.
Filtrera:
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Ta del av våra nyheter: